Zaterdag 17 juni 2017 Plantenbeurs Groei & Bloei De Langstraat

22 maart 2017

Op de Groei & Bloei Plantenbeurs kunnen de leden van Groei & Bloei De Langstraat hun eigen-gekweekte plantjes of producten uit eigen tuin aanbieden.  Naast de eigen leden zullen ook andere aanbieders van planten en tuinartikelen worden deelnemen, om de bezoekers een mooi en gevarieerd aanbod te kunnen bieden.

Een tuinontwerper maakt een eerste schets voor bezoekers met ontwerpvragen. Kinderen kunnen zelf een insectenhotel knutselen of een mooie kleurplaat uitzoeken. En er is natuurlijk aandacht voor de inwendige mens met koffie, (kruiden) thee en lekkere taart.


De eerste 100 bezoekers mogen gratis een plantje uitzoeken in de Groei & Bloei stand.


De Nationale Tuinweek is een initiatief van Groei & Bloei en wordt voor het 4e achtereen-volgende jaar gehouden. Door heel het land heen organiseren de plaatselijke afdelingen van Groei & Bloei een waaier aan groene activiteiten, met als doel om bij nog meer mensen het grote belang van een groene leefomgeving onder de aandacht te brengen. In de tuinen en in de woonwijken in Nederland is helaas steeds minder groen te vinden, deels uit onbekendheid met de verzorging van groen en planten. Dat een steeds meer versteende leefomgeving grote problemen zal gaan geven en helaas nu al geeft heeft men niet altijd in de gaten. Regenwater na een overvloedige bui kan niet meer snel in de aarde wegzakken en zorgt voor overlast en in de stenige tuin vinden dieren en insecten geen voedsel meer en de diversiteit aan soorten verdwijnt.


Voor meer informatie over deelname aan of bezoeken van de Plantenbeurs kunt u contact opnemen via info@delangstraat.groei.nl.


Terug naar nieuwsoverzicht
Feest, festival & evenementen
Theater & dans
Muziek
Film
Musea
Kinderen
Wandelen & fietsen
Exposities
Cursussen & workshops