Nieuwe toeristische plattegrond

23 juni 2015

Op zondag 31 mei, tijdens de opening van Verrassend Dongen, werd door wethoudster Van Beers een routebord onthult met aanbevolen wandel- en fietsroutes in en om Dongen. Deze routeborden komen op verschillende plaatsen in de gemeente te staan. Ook is er een nieuwe gratis toeristische plattegrond waarop u deze aanbevolen routes kunt vinden.

Wandel- en fietsroutes

Op het bord staan vier wandelroutes, variërend in afstand tussen de 5,5 en 6 kilometer en vier fietsroutes, variërend in afstand tussen de 18 en 34 kilometer. Zo kunt u te voet het centrum, de Duiventoren, 's Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart ontdekken.
De wandelingen en fietsroutes maken gebruik van de knooppuntennetwerken, u kunt dus gemakkelijk de knooppunten noteren zodat u niet steeds de kaart erbij hoeft te pakken. De wandelingen en fietsroutes starten allemaal op of in de buurt van een parkeerplaats.


Toeristische plattegrond

De nieuwe toeristische plattegrond met daarop de aanbevolen wandel- en fietsroutes kunt u onder andere gratis afhalen bij de Centrale balie van het gemeentehuis, De Looierij en bij Bibliotheek Theek 5 in Dongen.


Terug naar nieuwsoverzicht
Feest, festival & evenementen
Theater & dans
Muziek
Film
Musea
Kinderen
Wandelen & fietsen
Exposities
Cursussen & workshops