Magazine Toeristische Langstraat 2017

15 januari 2017

Met het gratis magazine ‘Toeristisch Langstraat 2017’ presenteren de (toeristische bureaus van de) gemeenten Loon op Zand, Heusden, Waalwijk en Dongen vanaf het voorjaar van 2017 al het moois in De Langstraat. Dit door middel van korte verhalen, sfeerbeelden en uittips. Een bonus dit jaar is een recreatieve kaart, waarop attractieve plekken in De Langstraat worden weergegeven.


Begin april 2017 wordt het magazine feestelijk gelanceerd. Het blad, met een oplage van 15.000 stuks, wordt daarna breed verspreid onder de adverteerders en via de toeristische bureaus, gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Het magazine ‘Toeristisch Langstraat 2017’ komt tot stand door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties.


De firma EDIAT Intermediagroep zal namens de gemeente Dongen, VVV Kaatsheuvel Loon op Zand De Moer, Toerisme & UITpunt Waalwijk en het Heusdens Buro voor Toerisme de opmaak, advertenties en het drukwerk van het magazine verzorgen. 80% van de pagina’s in het magazine is redactioneel en informatief van karakter en 20%  van de inhoud bestaat uit advertenties van lokale partners. Een medewerker van EDIAT informeert u over de mogelijkheden om te adverteren in het blad.


Met het magazine willen we toeristen en recreanten inspireren om activiteiten in De Langstraat te ondernemen. Graag bieden wij u de mogelijkheid om bij hen onder de aandacht te komen. Wilt u ook in beeld zijn door het plaatsen van een advertentie?

Wij kijken er naar uit om samen met u dit magazine te lanceren.


Hartelijke groeten,

namens de werkgroep Toeristisch Langstraat


                       

Hans Waijers, VVV Kaatsheuvel - Loon op Zand - De Moer

Inge Sprangers, Heusdens Buro voor Toerisme

Judith Verweij, Toerisme & UITpunt Waalwijk

Olga van Vugt, Gemeente Dongen


U wilt meer weten neem contact op met:

Gemeente Dongen

Team Communicatie

Olga van Vugt

E: olga.van.vugt@dongen.nl
T: 06 290 366 58Terug naar nieuwsoverzicht
Feest, festival & evenementen
Theater & dans
Muziek
Film
Musea
Kinderen
Wandelen & fietsen
Exposities
Cursussen & workshops