Lancering magazine Toeristisch Langstraat 2017-2018

7 april 2017

Deze week is de nieuwe editie van het gratis magazine 'Toeristisch Langstraat' gelanceerd. Het vernieuwde tijdschrift staat boordevol praktische informatie en leuke tips voor een dagje uit in de gemeenten Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk.


Binnen de thema's Design & Ambacht, Beleving & Vermaak en Natuur & Cultuurhistorie worden bijzondere parels gepresenteerd. Bonus dit jaar is een grote overzichtskaart, waarop attractieve plekken in de streek worden weergegeven.


Verspreiding Het magazine verschijnt in een oplage van 16.000 stuks en wordt breed verspreid onder de adverteerders en via de toeristische bureaus, gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Via het platform ISSUU is het blad digitaal te lezen: https://issuu.com/toeristischlangstraat/docs/magazine-langstraat


Samenwerking
Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk trekken samen op in de gebiedspromotie van De Langstraat. Met als doel: inwoners en recreanten verleiden tot een bezoek en te laten betoveren. Het magazine, een initiatief van de toeristische bureaus en gemeenten in De Langstraat, is een voorbeeld van deze samenwerking.


Het magazine ‘Toeristisch Langstraat 2017’ is tot stand gekomen door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties. De firma EDIAT Intermediagroep  heeft de advertentiewerving, de vormgeving en het drukwerk verzorgt, in samenwerking met drukkerij Em. de Jong.


Maandag 3 april ontvingen Judith Keijzers (wethouder gemeente Waalwijk), Kees Grootswagers (wethouder gemeente Loon op Zand), Bea van Beers (wethouder gemeente Dongen) en Judith van den Berg (Klantcoördinator Recreatie & Toerisme Gemeente Heusden) het eerste exemplaar van het magazine 'Toeristisch Langstraat' tijdens een ontbijt bij Bloemenboerderij De Langendam in Waspik.


 Terug naar nieuwsoverzicht
Feest, festival & evenementen
Theater & dans
Muziek
Film
Musea
Kinderen
Wandelen & fietsen
Exposities
Cursussen & workshops