De Cammeleur, wat Dongen doet!

De Cammeleur is dé nieuwe sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen. Elke Dongenaar heeft de spreekwoordelijke sleutel tot deze moderne multifunctionele accommodatie. De vier organisaties die in De Cammeleur gevestigd zijn - Stichting DonckHuys, Het KunstPodium, Bibliotheek Theek 5 en ContourdeTwern - bieden samen een laagdrempelig belevingshuis voor alle leeftijden, een uniek concept!

De Cammeleur inspireert en daagt haar bezoekers uit om mee te doen in de Dongense samenleving. Een ontmoetingsplek in het hart van de gemeente, waar alles mogelijk is. Een plek om te genieten van theater- en podiumkunsten of juist jezelf te ontpoppen tot artiest. Een plek om kennis op te doen, te groeien en ook jouw steentje bij te dragen.

Zo kun je bijvoorbeeld een theatervoorstelling bezoeken, muziek- of dansles volgen, boeken lenen, studeren, flexwerken of je aanmelden als vrijwilliger. Ook kun je in De Cammeleur cursussen en workshops volgen. Ontwikkel jezelf! In het Grand Café geniet je van een kop koffie, een sandwich of een verkoelend drankje. Of verras eens iemand met een Cammeleur Cadeaubon!In contact komen met De Cammeleur?

Wil je iets organiseren in De Cammeleur? Voor jezelf, een vereniging of zakelijk? Heb je een vraag over een cursus of workshop? Of heb je een tip? Neem dan contact op.

Kom langs, bel, mail of kijk op de website.Hoge Ham 126 | 5104 JK Dongen | 0162 - 31 20 00

info@decammeleur.nl | www.decammeleur.nlOpeningstijden De Cammeleur

Elke dag van de week kun je in De Cammeleur terecht:

Maandag-vrijdag 08.30 - 00.00 uur

Zaterdag 08.30 - 00.00 uur

Zondag 10.00 - 18.00 uurDe receptie van De Cammeleur is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur.

Waar?
De Cammeleur, wat Dongen doet!
Hoge Ham 126
5104JK Dongen
0162312000


Activiteiten
Feest, festival & evenementen
Theater & dans
Muziek
Film
Musea
Kinderen
Wandelen & fietsen
Exposities
Cursussen & workshops