Website

Op de website van Verrassend Dongen | UITpunt Dongen vindt u alle informatie over cultuur, recreatie en toerisme in Dongen. Deze website wordt gefinancieerd door Gemeente Dongen en bijgehouden door Bibliotheek Theek 5.


Deze website is een onderdeel van en werkt samen met de provinciale website UITpuntBrabant.nl. De informatie en de adressen die worden geplaatst op deze website worden automatisch uitgewisseld en de gegevens zijn daardoor op beide websites zichtbaar. Ook worden de gegevens op andere websites getoond.


Activiteit of organisatie aanmelden

Actief in de culturele, recreatieve of toeristische sector in de gemeente Dongen? U kunt uw bedrijf/vereniging of activiteit/evenement gratis op de website plaatsen om meer publiciteit te genereren. De website biedt de mogelijkheid te zoeken, te vinden en gevonden te worden! 

Vergeet niet een mooie, rechtevrije afbeelding in een zo hoog mogelijke resolutie mee te sturen voor het beste resultaat. ( JPEG )


Nieuwsbrief

Wanneer u zichzelf aanmeldt, ontvangt u iedere maand, per e-mail, de nieuwsbrief met een overzicht van activiteiten en evenementen die in de gemeente Dongen plaatsvinden.

Feest, festival & evenementen
Theater & dans
Muziek
Film
Musea
Kinderen
Wandelen & fietsen
Exposities
Cursussen & workshops