DongenTV

Op initiatief van de gemeente Dongen is DongenTV opgezet. DongenTV is een digitaal informatienetwerk waarop het nieuws van De Vennen, De Salamander, het UITpunt en de Gemeente Dongen wordt getoond aan een grote groep bewoners en bezoekers van Dongen. Denk bijvoorbeeld aan: openingstijden van deze locaties, gemeentelijk nieuws en aankondigingen van evenementen en activiteiten in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart.


Narrowcasting

DongenTV is een vorm van narrowcasting. Narrowcasting is de term voor het communiceren van specifieke boodschappen aan specifieke doelgroepen via digitale schermen. Kenmerkend hieraan is dat de doelgroep op visuele wijze benaderd wordt met relevante informatie.


Kracht

De kracht van DongenTV zit in de samenwerking tussen de deelnemende organisaties en de relevantie van de informatie. ‘’We streven ernaar om de juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste locatie aan de juiste persoon te tonen. De samenwerking en uitwisseling tussen de verschillende locaties zorgt voor kruisbestuiving’’.
Daarnaast heeft DongenTV een groot potentieel bereik. Bij elkaar opgeteld trekken de diverse locaties bij elkaar enkele honderdduizenden bezoekers per jaar. In een later stadium wordt DongenTV uitgerold over meerdere locaties; zowel binnen als buiten.


Uw evenement op DongenTV?

Dat kan via het UITpunt. Download het formulier, vul het en in stuur het samen met een goede kwaliteit afbeelding (JPEG bij voorkeur vierkant) naar uitpuntdongen@theek5.nl.


Om ook regionaal uw evenementen aan te melden en een brede verspreiding hiervan te realiseren kunt naast info versturen naar Theek5 ook uw evenement aanmelden op ontmoetdelangstraat.nl middels deze link https://www.ontmoetdelangstraat.nl/evenement-aanmelden
Feest, festival & evenementen
Theater & dans
Muziek
Film
Musea
Kinderen
Wandelen & fietsen
Exposities
Cursussen & workshops